Save the date: Beursvloer Assen/Ondernemen met impact – 10 oktober

, 11 juli 2019

Tiende editie Beursvloer Assen
Thema ‘ondernemen met impact’

Op donderdag 10 oktober vindt van 16.30 tot 19.30 uur in Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk de tiende editie plaats van de Beursvloer Assen. Dit jaar is het thema ‘ondernemen met impact’ en in samenwerking met Ondernemend Assen wordt er mooi en interactief programma samengesteld met een interessante spreker, de Beursvloer en wij gaan volop netwerken.

Beursvloer Assen
Tijdens de Beursvloer Assen worden vraag en aanbod samengebracht met als doel het sluiten van zoveel mogelijk matches met gesloten portemonnee. Daarbij staat het ontmoeten centraal en de Beursvloer zorgt dan ook voor nieuwe contacten en verbindingen die anders niet of nauwelijks tot stand komen. Kortom het is een evenement om te netwerken en waar je direct je maatschappelijke inzet kunt tonen. Vorig jaar 2018 zijn er 105 matches gesloten met een maatschappelijke waarde van € 155.215,00.

Evenement is interessant voor bedrijven én maatschappelijke organisatie
Assen kent tal van maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen, die hun doelen moeten realiseren met een klein budget. Al deze organisaties hebben kleine en grotere wensen die bedrijven kunnen vervullen. Veel collega’s gingen u al voor: Univé bijvoorbeeld. Iedere medewerker krijgt daar 8 uur om zich op maatschappelijk vlak in te zetten. Dit vindt zijn uitwerking in helpende handjes bij het bakken van pannenkoeken of hulp in de tuin. Maar er worden ook materialen uitgewisseld of kennis. Als tegenprestatie kijken maatschappelijke organisatie op hun beurt weer wat zij voor een bedrijf kunnen doen. Zo zijn er taarten gebakken als bedankje, maar ook schilderijen gemaakt voor wachtkamers. Kortom met kleine dingen kunnen bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar helpen.

Op de website van de Asser Uitdaging kunnen maatschappelijke organisatie hun wensen (vraag) kenbaar maken en bedrijven kunnen hun aanbod indienen. Klik hieronder om je als deelnemer aan te melden voor de Beursvloer.

Aanmelden Beursvloer Assen