Save the date: Beursvloer Assen

, 27 juni 2018

Op woensdag 17 oktober vindt van 16.00 tot 18.30 uur in Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk een nieuwe editie plaats van de Beursvloer Assen. Wat is de Beursvloer Assen precies en voor wie is het interessant?

Beursvloer Assen
Tijdens de Beursvloer Assen worden vraag en aanbod samengebracht met als doel het sluiten van zoveel mogelijk matches met gesloten portemonnee. Daarbij staat het ontmoeten centraal en de Beursvloer zorgt dan ook voor nieuwe contacten en verbindingen die anders niet of nauwelijks tot stand komen. Kortom het is een evenement om te netwerken en waar je direct je maatschappelijke inzet kunt tonen.

Voor bedrijven én maatschappelijke organisatie
Assen kent tal van maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen, die hun doelen moeten realiseren met een klein budget.

Al deze organisaties hebben kleine en grotere wensen die bedrijven kunnen vervullen. Veel collega’s gingen u al voor: Univé bijvoorbeeld. Iedere medewerker krijgt daar 8 uur om zich op maatschappelijk vlak in te zetten. Dit vindt zijn uitwerking in het opknappen van tuintjes maar ook in cliëntenuitjes.

De leerlingen van het Drenthe College hebben voor een middag vermaak gezorgd voor dementerende ouderen
en bureaus van Olympia zijn verhuisd naar een maatschappelijke organisatie. Als tegenprestatie kijken maatschappelijke organisatie op hun beurt weer wat zij voor een bedrijf kunnen doen. Zo zijn er taarten gebakken als bedankje, maar ook schilderijen gemaakt voor wachtkamers. Kortom met kleine dingen kunnen bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar helpen.

Op de website van de Asser Uitdaging kunnen maatschappelijke organisatie hun wensen (vraag) kenbaar maken en bedrijven kunnen hun aanbod indienen. Klik hier om je als deelnemer aan te melden voor de Beursvloer.