Tips & Trucs voor de Beursvloer

22 september 2016

Heb jij al vraag en aanbod ingediend?

Op woensdag 12 oktober vindt van 16.00 tot 18.30 uur in Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk de zevende editie plaats van de Beursvloer Assen. Om weer zoveel mogelijk matches te kunnen sluiten, vragen wij jou om alvast vraag en aanbod in te dienen. Ter inspiratie hebben wij hieronder een aantal voorbeelden van vraag/aanbod geplaatst, die wij inmiddels al via de website hebben ontvangen:

Vraag:

Aanbod:

Dien hieronder je eigen vraag en aanbod in. Voor het maken van een match is het daarnaast van belang dat je aanwezig bent tijdens de Beursvloer, dus meld je hier aan als deelnemer.

Vraag en aanbod indienen

Programma

Het programma van de Beursvloer ziet er als volgt uit:

  • 16.00 uur   Inloop
  • 16.15 uur   Welkom
  • 16.30 uur   Inspiratiesessie: in 30 minuten stomen wij je klaar voor de Beursvloer
  • 17.00 uur   Start Beursvloer: matchen van vraag en aanbod
  • 18.30 uur   Einde en bekendmaking van de maatschappelijke waarde

Tips & Trucs

Voor het matchen van vraag en aanbod hebben wij nog enkele praktische tips:Foto: HG Media

Bedrijven: laat op de Beursvloer zien dat je aanwezig bent! Bijvoorbeeld door een t-shirt aan te trekken met het logo en/of de naam van het bedrijf, een keycord om te hangen of iets ludieks zoals een gekke hoed;

 

Maatschappelijke organisaties: formuleer je vraag helder en concreet en breng dit met passie en vol enthousiasme over aan de bedrijven waarmee je in gesprek bent tijdens de Beursvloer. Denk ook na over een tegenprestatie. Dit hoeft niet iets groots te zijn maar een bedankje is altijd fijn!

Allen: neem visitekaartjes mee en vermeld op social media dat je naar de Beursvloer gaat.