Tips voor een succesvolle Beursvloer

, 11 oktober 2018

Beurs zonder stands voor betrokken ondernemers en maatschappelijke organisaties.

Op 17 oktober is de negende editie van de Beursvloer in Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk in Assen. Tijdens dit evenement komen bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de regio Assen samen en worden er in anderhalf uur tijd zoveel mogelijk matches gesloten door gewoon met elkaar in gesprek te gaan. Dus geen stands of andere voorbereidingen, alleen contact leggen en vertellen wat jij als bedrijf of maatschappelijke organisatie kan aanbieden en/of gebruiken.


Spelregels
Je kunt in acht stappen naar een succesvolle match – we hebben de spelregels even op een rijtje gezet. Lees meer >>

 

 

 


Bekijk van te voren het ingediende vraag en aanbod
Het draait het allemaal om het matchen van vraag en aanbod. Vraag vanuit maatschappelijke organisaties, matchen met aanbod uit het bedrijfsleven. Daag elkaar uit en dien alvast je vraag of aanbod in via onze website van de Asser Uitdaging.

 

 


Denk na over een tegenprestatie
Op de Beursvloer ontmoet je gegarandeerd nieuwe mensen, dus neem visitekaartjes mee. En trek bijvoorbeeld een t-shirt aan met het logo en/of de naam van je bedrijf/organisatie, zodat men direct weet waar je van bent. Het is daarnaast leuk om iets te krijgen, maar het is nog leuker om iets terug te geven. Dit hoeft niet iets groots te zijn maar een bedankje is altijd fijn!

Dan nog een aantal do’s en don’ts met betrekking tot het netwerken:

  • Wel doen: geef aandacht, breng je verhaal met enthousiasme en toon oprechte interesse door vragen te stellen;
  • Niet doen: afspraken niet nakomen, strooien met visitekaartjes, alleen over jezelf praten of vragen naar een financiële bijdrage.

Kom ook!!
Wij zien je graag op woensdag 17 oktober om 16.00 uur in Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk. Aanmelden voor de Beursvloer kan via de website. Dan zorgen wij dat er een badge voor je klaarligt.

Tot volgende week!!!