Workshop Goede Zaken

19 augustus 2016

Hierbij willen wij u uitnodigingen om deel te nemen aan de workshop ‘Goede Zaken’. Deze workshop wordt aangeboden door de Rabobank Foundation en is ter voorbeiding op de Beursvloer Assen.

Waarom Goede Zaken?

Veel stichtingen en verenigingen hebben moeite om partners te vinden die de exploitatie en/of uitvoering van projecten mogelijk maken. Veel van deze maatschappelijke organisaties zoeken financiële steun bij fondsen en overheid, maar vergeten de mogelijkheden van samenwerking -in natura- met het bedrijfsleven. Terwijl dit juist veel kansen biedt, zowel voor maatschappelijke organisaties, maar ook voor bedrijven zelf. Dat is de kerngedachte achter de workshop Goede Zaken.

Doel

Met de workshop Goede Zaken wil de Rabobank Foundation de samenwerking tussen diverse maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven op lokaal niveau stimuleren en versterken. De workshop is bedoeld voor maatschappelijke organisaties die hun ‘sociaal ondernemerschap’ willen vergroten. Ze worden uitgedaagd om zich beter te profileren en minder bescheiden te zijn. Om te geloven in datgene wat zij bedrijven te bieden hebben. En om met een heldere vraagstelling te komen. En dit hoeft niet altijd in de vorm van geld te zijn. Met een beetje creativiteit zijn er vele andere manieren te bedenken dan geld om de realisatie van maatschappelijke initiatieven mogelijk te maken.

Datum: donderdag 15 september
Tijd: 19.30 – 22.00 uur

Voor wie: maatschapelijke organisaties, stichtingen en verenigingen

Er zijn 25 plekken beschikbaar, dus geef je snel op (maximaal twee personen uit dezelfde organiatie)! De locatie van de workshop volgt.

Ik meld mij aan voor de workshop ‘Goede Zaken’