Asser Uitdaging op bezoek bij koning Willem-Alexander

Asser Uitdaging op bezoek bij koning Willem-Alexander

Monique Huizenga, coördinator van de Asser Uitdaging , ontmoette afgelopen vrijdag koning Willem-Alexander. Dit gebeurde tijdens de openingshandeling van de 65ste Uitdaging in Zoetermeer.

De Uitdaging brengt samenwerking tot stand tussen bedrijven en maatschappelijke Organisaties, met als doel om de leefbaarheid van de lokale samenleving te vergroten. Er worden gedurende het jaar mooie matches gesloten. Met andere woorden: partijen kijken wat zij qua diensten voor elkaar kunnen betekenen.

Beursvloer

Daarnaast organiseert de Asser Uitdaging jaarlijks de Beursvloer, waar veel matches gesloten worden tussen de maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. En vrijdag was een mooi moment om de ervaringen en de matches met de koning te delen.

Monique Huizenga kreeg een handdruk en mocht persoonlijk kennismaken met de koning. Opmerkelijk was, zo zegt zij, hoe geïnteresseerd hij was. ‘Ik vertelde hem over de mooie matches die reeds gemaakt zijn in Assen, maar ook over de bedrijven die zich inzetten voor de Asser Uitdaging. De koning vond het geweldig. Het is prachtig dat de activiteiten in het noorden van het land ook onder de aandacht komen.’

Razendsnel

De Uitdaging startte achttien jaar geleden in Arnhem en rolt zich de laatste jaren razendsnel uit over heel Nederland. Reden voor de koning om een bezoek te brengen aan de feestelijke bijeenkomst, waar nagenoeg alle lokaal opererende Uitdagingen aanwezig waren. In Drenthe zijn een viertal Uitdagingen. Naast Assen zijn ook Hoogeveen, Meppel en Emmen actief.

Pin It on Pinterest

Share This