Hulp bij het vinden van bedrijfsruimte

19-08-2020BeursvloerVraagOpen
Stadscoöperatie OngeEikt Assen is een sociaal en commercieel onafhankelijk samenwerkingsverband gelokaliseerd in/nabij het centrum van Assen. Bij OngeEikt inspireren en stimuleren ambachtslieden en dienstverleners elkaar. Werken, leren, maken en ontmoeten staat bij ons centraal.
Via basisbanen, groeien, participeren en ondernemen mensen die (hun talenten) willen ontwikkelen. We bieden een plek om te vinden, doen en beleven, waar iedereen welkom is om elkaar te ontmoeten.

OngeEikt heeft een circulaire werking voor de stad en maatschappij, waarbij ondernemers die uit onze voegen groeien kunnen doorstromen naar hun eigen plek, om zo plaats te maken voor een nieuwe (startende) ondernemer.

Momenteel heeft OngeEikt kantoorruimte aan de Pottenbakkerstraat 24 in Assen. Voor onze leden en hun ondernemingswensen is deze ruimte niet groot genoeg en niet geschikt voor bepaalde activiteiten.
Wij zoeken een bedrijfspand waar naast kantoorruimte ook:
Houtbewerking, stofferen, lassen, e.d. kan plaatsvinden in 2 verschillende ruimtes (vieze en schone werkplaats),
Een kaarsenatelier in kan functioneren,
Een ruimte aanwezig is die groot genoeg is voor cursussen en workshops,
Het mogelijk is een van de ruimtes geluidsdicht te maken en in te delen/te gebruiken als behandelruimte,
Waar ruimte is voor opslag van materialen en afgewerkte producten.
Waar sanitair en keuken(blokje) aanwezig zijn/makkelijk gerealiseerd kunnen worden.
Winkelruimte

Hiervoor zijn we op zoek naar een pand met een vloeroppervlak van ideaal gezien 180m2 werkruimte, 20m2 opslagruimte, 2 x 20m2 kantoorruimte en winkel/etalageruimte zonder m2 eisen. Liefst alles in 1 pand maar meerdere panden naast of dicht bij elkaar is ook een optie.

Pin It on Pinterest